Кадри уловиха агресия на младежи в Пловдив. Те се забавляват, като

...
Кадри уловиха агресия на младежи в Пловдив. Те се забавляват, като
Коментари Харесай

Младежи бият мъж в парка в Пловдив за забавление

Кадри уловиха експанзия на младежи в Пловдив. 

Те се забавляват, като малтретират мъж в един от парковете на града.

Свидетел на нападението става Елена Велева. „ Видях групичка младежи да се закача с човек, който и различен път съм срещала в парка, в недобро положение. Реших да се намеся, приближих се към тях и им споделих да го оставят, тъй като не е съответен и ще го убият. Те го ритаха, блъскаха го, индивидът няколко пъти падна с главата обратно ”, уточни тя, представена от Нова тв.

Пред нея младежите обяснили своята версия за експанзията си: „ Казаха ми, че той ги е нападнал и имало нож в храстите. Аз не видях такова нещо. Поискаха да се махна от мястото, бяха нападателни и към мен. Мисля, че бяха към 5-6 индивида. Някои от тях снимаха с телефоните ”, добави Велева. По думите ѝ младежите били към 15-16-годишни.

За нападнатия мъж се наложило да бъде извикана кола за спешна помощ. „ Видях, че той лежи на земята имобилен. Един човек до него беше викнал незабавните медици ”, сподели очевидецът на случилото се. Доколкото е известно, потърпевшият е получил спазъм, животът му към този момент е отвън заплаха.

От ОДМВР-Пловдив обясниха, че по случая няма публично подаден сигнал. След медийна обява обаче са се самосезирали и се открива самоличността на причинителите и аргументите, довели до случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР